avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!va rog sa ma ajutați cu un răspuns.Daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!va rog sa ma ajutați cu un răspuns.Daca după moartea ...

Bună ziua!va rog sa ma ajutați cu un răspuns.Daca după moartea tatălui meu eu,fiind minora și reprezentata de un curator ,am renunțat la casa ptr o suma modica de bani întrucât am fost constrânsa de frații acestuia ,mai pot face ceva după 26 de ani?Dupa acest timp sunt căutată ptr a vinde un teren care nu a fost prins atunci în acte.Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Telearca Cristina , utilizator 19:06, 21 Februarie 2024
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
În realitate, nu ati renunțat, ci vi s-a plătit o sulta pentru cota dvs. Nu mai puteți reveni asupra deciziei. Acum aveți grija sa vi se plătească la cota pieței.
Mulțumesc!trist când alții hotărăsc ptr tine...
gi-jane2 a scris:

În realitate, nu ati renunțat, ci vi s-a plătit o sulta pentru cota dvs. Nu mai puteți reveni asupra deciziei. Acum aveți grija sa vi se plătească la cota pieței.

Bună seara!revin cu o întrebare asupra problemei de săptămâna trecută și pe aceasta cale va mulțumesc frumos ptr răspuns. Am întrat în posesia unei copii xerox a unui contract de vânzare cumpărare de atunci de care eu nu știu nimic. Atunci am renunțat la moștenire constransa în urma unei sulte care în acest act este imensa iar eu am primit mai puțin iar cumpărătorul este un var pe care abia astăzi l-am cunoscut.... Totul pare fals iar nedumerirea mea este ca ,curatorul meu a fost o mătușa ptr ca mamei nu i s-a dat voie dar în acest act apare mama mea.,Dacă am martori ,ca acel curator nu a fost mama ,mătușa mea fiind în viata mai pot contesta?noi nu am făcut decât un partaj voluntar atunci iar ieri am primit o copie a unui act de vanzare cumparare, legalizat de altfel pe 20/02/2024.Daca ma mai puteți ajuta cu o informație, v-as fi recunoscătoare.Multumesc!Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi recapat dreptul de mostenitor dupa un parinte decedat, daca am renuntat la dreptul de mostenitor, in favoarea celuilalt parinte, in urma cu sapte ani. ContSters486808 ContSters486808 Locuiesc cu unul din parinti, de trei ani, suport toate cheltuielile de intretinere a parintelui. Celalalt parinte a murit in urma cu sapte ani si am fost ... (vezi toată discuția)
Desi am grija de bunicii mei nu am drept la succesiune deia16 deia16 Eu am ajuns sa am grija de bunicii mei dupa ce matusa mea i-a tinut 2luni de zile si apoi i-a dat afara pentru ca sunt bolnavi(amandoi au alzheimer si dementa ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare bruneta87 bruneta87 buna seara!am si eu o nelamurire:am facut succesiunea la casa ,iar 2 frati si mama mea vor sa imi lase partile lor fara sa le dau nici un ban,eu am fost la un ... (vezi toată discuția)