avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am intampinat o chestiune legata de un imprumut de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am intampinat o chestiune legata de un imprumut de 14.000 ron ...

Am intampinat o chestiune legata de un imprumut de 14.000 ron unei doamne cunoscuta pe facecook pentru necesara unei operatii chirurgicale cu restituirea sumei in urma unei pretinse asigurari pe care urmeaza sa o incaseze in urma cu 2 saptamani.Intre timp a rupt legatura prin toate mijloacele de socializare,va rog respectuos sa-mi spuneti ce cai sunt pentru a-mi inapoia banii aceasta persoana..Va multunesc anicipat!

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:00, 20 Februarie 2024
Ati incheiat un contract de imprumut cu persoana respectiva? Imprumutul l-ati acordat in baza falsei promisiuni ca va va restitui banii in urma incasarii asigurarii?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mult ca sigur este o înșelăciune căreia ia -ți căzut victima.Daca chiar nu o cunoașteți șansele de a recupera banii scad.Faceti o plângere penala pt înșelăciune urgent, asistat de un av specializat în penal , menționați datele cunoscute profil fb nr telefon etc.Daca ați virat banii într un cont mai sunt ceva șanse de a fi identificata.Daca i cunoașteți identitatea ,ați făcut un contract chitanță de mana pt împrumut atunci e vorba de un proces civil cu totul alta poveste.
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu am incheiat nici un contract de imprumut,am doar conversatiile din mesaje unde imi tot repeta restituirea banilor in urma virararii celor de la asigurare sumele pe care pretindea ca le avea de primit..

Singurul lucru pe care l-am facut la momentul transferurilor am specificat motivul transferului gen,,plata operatie" sau ,,plata anticoagulante"..
Iar transferurile s-au facut pe numele asa zise -i mamei ei ,am primit ambele conturi bancare al ei si al mamei,doar pe cel de al doilea cont bancar de Revolut al mamei am facut transferurile bancare...
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vreți sa recuperați ceva sau măcar sa aveți șanse va trebui sa discutați cu un av pt a intelege exact problema dvs, dacă e de natura civila sau penala.Dupa ce din pacate pt dvspractic ați aruncat banii.pe fereastra o astfel de problema nu se rezolva pe un forum....
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, aveti posibilitatea sa faceti plangere penala pentru inselaciune si sa va constituiti ca parte civila in vederea recuperarii prejudiciului.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent ... Raluca P G Raluca P G Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent doreste sa imi faca o donatie de 300.000 euro ce ar trebui sa fac? Ce date are nevoie? Care e ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara garantie mariusbt1 mariusbt1 PERSOANA FIZICA, Ofer bani imprumut fara garantii, cu contract notarial obligatoriu in orasul de domiciliu, in baza art 1576 din cod civil, un martor, in ... (vezi toată discuția)
Termen plangere penala pt. inselaciune Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Am imprumutat niste bani cuiva acum un an. Promisiunea, fixata si in scris, a fost ca imi returneaza banii dupa o luna. Nefixat in scris insa ... (vezi toată discuția)