avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soțul meu ne-a jignit pe mine și pe fiica mea foarte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soțul meu ne-a jignit pe mine și pe fiica mea foarte tare (ne-a ...

Soțul meu ne-a jignit pe mine și pe fiica mea foarte tare(ne-a făcut nesi*țite,jig*dii ordinare,proaste)îl putem da în judecată?Ce acte trebuie să avem ca să îl putem da în judecată?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:39, 19 Februarie 2024
Se pot cere daune morale intr-un proces civil.

București 2024
Dacă încă mai este soțul dvs atunci solocitati desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a acestuia și cu obligarea la daune morale pentru prejudiciul adus familiei.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers.
Cum faceți dovada afirmațiilor soțului?Cum faceți dovada prejudiciului adus și în ce consta?,Un proces costa bani.nu merge cu modelei ar costurile este posibil sa fie mai mari decât un eventual câștig.Puteți divorța,, solicita ordin de protecție dacă exista agresiuni fizice psihice verbale grave etc.Sans4 mici.la ce vreți dvs...
Ce doriți să obțineți în urma judecății?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii mincinoase alexandra simion alexandra simion Stiti care e procedura pentru a putea da pe cineva in judecata pentru acuzatii mincinoase si ruinarea reputatiei? (vezi toată discuția)
Divorț, certificat medico-legal agresiune fizică Hnsadmig Hnsadmig Buna ziua! Am scos un certificat medico-legal pentru agresiune fizică . Îl vreau pentru a-mi folosi in instanță la divorț . La mijloc sunt și 2 copii ... (vezi toată discuția)
Daune morale ioananecula ioananecula Sotul meu a fost acuzat de IJJ Dimbovita si inaintata plingere prealabila la parchet, pentru :fals in declaratii: invocind ca nu a spus adevarul ca ar fi ... (vezi toată discuția)