avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in șomaj! Bună seara, dacă pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in șomaj! Bună seara, dacă pe perioada șomajului ...

Concediu medical in șomaj!
Bună seara, dacă pe perioada șomajului am un concediu medical plătit u 75% se plătește 75% din indemnizația de șomaj sau 75% din salariul cu care am fost angajat înainte de a întra în șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 21 Februarie 2024
Baza de calcul al indemnizațiilor se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de asigurare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar.

Pentru persoanele care beneficiază de indemnizație de șomaj, potrivit legii., baza de calcul al indemnizațiilor se determină ca medie a veniturilor brute lunare reprezentând indemnizație de șomaj, din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de asigurare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut ... Crist77 Crist77 Bună ziua. Sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut o intervenție chirurgicala și sunt în concediu medical. Cum se calculează indemnizația? ... (vezi toată discuția)
Somaj si baza concediului medical ContSters81099 ContSters81099 Intrebarea mea este daca indemnizatia de somaj tehnic intra in baza de calcul al concediilor medicale? Daca nu atuncea angajatul totusi are de pierdut daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este modul de calcul al indemnizației ptr concediu ... Anca Pann Anca Pann Buna ziua, Care este modul de calcul al indemnizației ptr concediu medical al administratorului fara salariați? Multumesc respectuos (vezi toată discuția)