avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa il imprejmuiesc ...

Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa il imprejmuiesc cu plasa de sarma(stalpi de metal infipti in pamant de care sa leg plasa de sarma. Am nevoie de autorizatie de constructie pentru asta? Fara fundatie fara niciun beton
Cel mai recent răspuns: Flavius900 , utilizator 17:25, 22 Februarie 2024
Bună ziua! Sunt urbanist în cadrul unei primării. Nu, nu trebuie documentație și nici autorizație de construire pentru ÎMPREJMUIRE la front stradal (gard), dacă acesta nu este betonat.
Dupa cate stiu eu,aveti nevoie de autorizatie.Cel mai bine,intrebati la primarie,ca sa nu aveti probleme.
P.S: conf. legea 50/1991
Am fost azi la primarie(Alba Iulia) si mi-au zis ca indiferent din ce il fac trebuie documentatie si autorizatie de construire. Gardul nu o sa fie la strada,ii in spatele curtii mele,in camp.

maria.r016 a scris:

Bună ziua! Sunt urbanist în cadrul unei primării. Nu, nu trebuie documentație și nici autorizație de construire pentru ÎMPREJMUIRE la front stradal (gard), dacă acesta nu este betonat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca vreau sa imi imprejmuiesc provizoriu terenul ... tcafaceritc tcafaceritc Buna ziua! Daca vreau sa imi imprejmuiesc provizoriu terenul meu cu plasa de sarma si stalpi infipti in beton pe pamant as avea nevoie de autorizatie? Nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie teo53 teo53 sant proprietarul unui teren intravilan intr-o comuna, vreau sa-l imprejmuiesc cu plasa de sarma pe stalpi metalici(teava rectangulara)( fara bordura din ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)