avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua. Unde pot face o reclamație online în ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua. Unde pot face o reclamație online în Germania pentru ...

Bună ziua. Unde pot face o reclamație online în Germania pentru înșelăciune online? Am fost înșelat de o persoană pe mediul online în găsirea unui loc de muncă. Am livrat într-un cont 80€ .Problema nu sunt banii pierduți și este aceea că acea persoană are datele mele de pe buletin și de pe cardul bancar .Există un site în Germania unde poți face o reclamație? Nu pot merge la poliție fiindcă nu cunosc limba și de aceea doresc un site unde pot face reclamație

Alte discuții în legătură

Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa fac si eu reclamatie la site-ul moneybookers.com dinumarin dinumarin Mi-am facut cont acolo .. la ei .. am incarcat bani de pe cardul meu pe contul de moneybookers.. dupa aia mi l-au blocat nu mai merge sa imi bag bani in contul ... (vezi toată discuția)