avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatarul construiește fără acordul celorlalți ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatarul construiește fără acordul celorlalți locatari o ...

Locatarul construiește fără acordul celorlalți locatari o ușă pe spațiul comun, pentru a obstrucționa întrarea la subsol a celorlalți locatari. A fost notificat să demoleze pe cale amiabilă ușa, a refuzat, nu a vrut să semneze constatarea făcută de reprezentantii de la Disciplina în construcții sesizati în acest caz. Ce urmează dacă nu demolează ușa în termen de 7 zile, acordat de reprezentanții de la Disciplina în construcții?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:05, 26 Februarie 2024
In mod normal, locatarul respectiv va fi amendat contraventional, repetat, de catre inspectorii primariei/ inspectorii ISCtii. pana va aduce subsolul la starea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un locatar a construit o ușă despărțitoare la parterul blocului ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Un locatar a construit o ușă despărțitoare la parterul blocului încă de când în bloc toți locatarii erau chiriași și formau o asociație de ... (vezi toată discuția)
Demolare boxă subsol MichaellaLucia007 MichaellaLucia007 Am o boxă construită (un perete, restul a fost din construcție)curată, îngrijită, în subsolul tehnic al blocului. Acum, după 30 ani, președintele ... (vezi toată discuția)
Impozitarea spatiilor de locuit tiberiu8mai tiberiu8mai Unde se poate reclama o persoana care nu plateste impozit pe un spatiu in care locuieste ,acel spatiu nefiind declarat la nici o institutie a statului. (vezi toată discuția)