avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... In ce conditii un teren intravilan de 10.000 mp cu PUZ ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

In ce conditii un teren intravilan de 10.000 mp cu PUZ aprobat ...

In ce conditii un teren intravilan de 10.000 mp cu PUZ aprobat in 2008 isi poate pastra PUZ-ul daca este parcelat in parcele de cate 1000mp cu drum de acces central?
Cel mai recent răspuns: Calonfir D , utilizator 07:34, 7 Martie 2024
Ok Am inteles!
Ar fi posibil ca prin recomasarea parceleor la parcela initiala de 10.000 mp , aceasta sa revina la statutul de parcela cu PUZ?
Multumesc pentru suport!
Nu pentru statutul terenului s-a schimbat deja. Daca se re-alipeste terenul atunci va avea un identificator (IE) si numar cadastral total diferit decat cel pe care l-a avut initial (inainte de a fi parcelat).
Revin la acest raspuns, pentru clarificare suplimentara:
PUZ ul initial a reglementat toate parcelele incluse si anume (intravilan si zona de construire pensiuni si case de vacanta) Eu, dezmebrand parcela mea de 10.000 mp in mai mult de 3 parcele, dupa cum mi-ati explicat, trebuie sa fac un PUZ nou.
Daca vecinul care este incadrat in vechiul PUZ si a putut sa obtina toata documentatia si autorizarea de construire in mod legal si a facut deja o constructie pe acea parcela, nu poate constitui un punct de pornire in baza caruia sa folosesc strict pentru parcela mea invecinata, art.32 litera e din L350/2001?
e) să permită întocmirea documentaţiei tehnice pentru autorizaţia de construire, fără elaborarea unei documentaţii de urbanism, în situaţia construirii pe o parcelă în cadrul unui front preexistent, în care clădirile de pe parcelele adiacente au acelaşi regim de înălţime cu cel solicitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie constructie conform exceptiei de urbanism - parcele adiacente Flori_ Flori_ Buna ziua, Detin o parcela intravilan curti constructii, cu PUZ expirat in 2016 si vreau sa obtin autorizatie de constructie. Am front la strada si 2 case ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)