avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! pot acorda tichete cadou pentru Paste in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! pot acorda tichete cadou pentru Paste in luna Aprilie, ...

Buna ziua!
pot acorda tichete cadou pentru Paste in luna Aprilie, in conditiile in care Pastele este in luna mai( tinand cont ca Pastele este pe 5 mai si pe 1,3,4 mai este liber)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:05, 25 Aprilie 2025
Daca in buget este prevazuta acordarea, consider ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug prin care se aproba acordarea tichetelor cadou personalului bugetar danielaluchian danielaluchian Pe 17 aprilie am citit pe Avocatnet o stire prin care Guvernul a adoptat ieri (adica 16 aprilie ) o Ordonanta de Urgenta prin care se modifica prevederile OUG ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se dau tichetele de masa? teodora1990 teodora1990 Buna ziua, As dori sa fac si eu o intrebare! As dori sa stiu daca angajatorul este obligat sa dea aceste bonuri in conditia in care firma are mai mult de 500 ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacan?ã bugetari remuspr remuspr Conform legii nr. 94 /2014 instituțiile publice , indiferent de modul de finanțare , pot acorda vouchere de vacanță , în limita sumelor ... (vezi toată discuția)