avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna contracte consecutive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna contracte consecutive

Un salariat a lucrat in societate pana la data de 29.02.2024 inclusiv. Incepand cu data de 01.03.2024 incheie un alt contract cu aceeasi societate. In conditiile in care practic nu a avut intrerupere de activitate, trebuie sa achitam concediu de odihna neefectuat pentru 2 luni? Salariatul ar prefera sa nu il privam de dreptul la odihna.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2024
zpavel_alia, utilizator
Cel mai recent răspuns: zpavel_alia , utilizator 12:50, 28 Februarie 2024
Nu platesc CO neefectuate aferente fiecarui c.i.m. ..legea este clara in aceasta privinta.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna in perioadele de incapacitate temporara de munca Oana_Pascu Oana_Pascu Bună ziua, Vă deranjez cu o nouă întrebare, care are la bază informațiile pe care le dețin, respectiv faptul că perioadele de incapacitate ... (vezi toată discuția)
Iarna....mai multi someri carsim carsim situatia este urmatoarea: societatea isi intrerupe activitatea pe timp de iarna incepand cu 22.12. salariatii urmand a-si efectua zilele de CO restant pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu medical stelian77 stelian77 Buna ziua Am fost incadrat la o firma la data de 17.06.2014. La data de 14.07.2014 am avut un accident rutier in urma caruia am fost 9 luni in concediu ... (vezi toată discuția)