La consultarea RNNEL vad data inregistrarii unui testament sau mi se comunica de catre notarul pe care-l incredintez sa faca consultarea doar existenta sau inexistenta unui asemenea act?
Stimata doamna, am trecut printr-o succesiune suspendata, testament etc. Ne-am trezit cu un mostenitor ca afirma ca nu știe de el și nu îl recunoaște deși ce era dispus în testament se discutase de multe ori în familie înainte de decesul testatorului.
Și uite asa, succesiunea s-a suspendat timp de aproape 6 ani. Ce a urmat a fost de coșmar, succesiuni succesive, una din ele suspendata pe alta camera notariala decât celelalte... discuții, certuri, bani pierduți cu plata datoriilor și arieratelor ...nu merita sincer. Faceți succesiunea la timpul ei, dacă e testament universal legea va asigura o rezerva din mostenire. Orice ati face, nu ajungeți la suspendare pt ca veți regreta.
tudor_u2
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara cel care a facut testamentul il are in casa si se stie de el,cel ce la facut primeste o copie sau originalu nu stiu sigur si eu am asa ceva facut si il am in casa, dacă cineva rau voitor il face distrus probabil ca există undeva in arhiva si nu poate ci sigur exista, că a fost ascuns si nu sa vrut să se facă uzanță de el cert au fost niste motive și de obicei se ascunde de cel care are mai mult de caștigat in urma acelui testament numai de comun acord puteți rezolva să va puneți intrebări una alteia și sa vă lamuriti, banu e ochiu dracului si face familile să se dezbine si eu sunt intro situatie aproape asemanatoare vă doresc succes o seară buna.