avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Salutare tuturor,am lucrat in Austria acum 3-4 ani de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Salutare tuturor,am lucrat in Austria acum 3-4 ani de zile la ...

Salutare tuturor,am lucrat in Austria acum 3-4 anii de zile la un depozit de curierat,după ce mi-am dat demisia sa făcut o ancheta la locul de munca din care sa rezultat ca eu am făcut un prejudiciu de 6-7 mi de euro sediului(ei zic ca motivul demisiei mela a fost ca am sustras telefoane mobile din incinta depozitului,eu am sustras un singur telefon adică 700 de euro,am primit citați imediat după ce am părăsit țara de la poliție,pot trece vama prin Austria sa sa ma reangajez pe teritoriul austriac?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IFefe , utilizator 21:01, 8 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~


Cabinet de Avocat-Liviu Voinea a scris:

Sunt verificari de facut,se incepe cu fisa de cazier,eventuale recunoasteri ale hotararilor penale straine samd


Sincer nu am acces la nici o informație din fisa sau dosar,eu am fost doar informat de aceasta situație și ca am fost căutat și de poliția austriaca la domiciliul din Austria,fostul șef nu îmi Răspunde la mesaje sa văd care este situația mea de acolo,dar și dacă mi-ar Răspunde nu cred ca are accces la informații!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea materiala a gestionarului caruia i s-au sustras bunuri din gestiune dumitru suiu dumitru suiu am observat dupa cateva zile de la eveniment ,ca din niste materiale depozitate in exteriorul cladirii,in partea din spate a acesteia ,au disparut niste ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu facut de un administrator deltady deltady Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui procedat in cazul in care s-a descoperit un furt de circa 12000 ron (echivalentul fondului de rulment si de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere categoria b Adrian H Adrian H Buna ziua ! Ma numesc Horvat Albert-Adrian , si am nevoie de indrumare si de informatii privind situatia permisului meu de conducere. Locuiesc in Austria ... (vezi toată discuția)