avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere de mostenire

Parinti mei detin inpreuna o casa si terenul aferent. acum 5 zile mama mea a deceda iar tatal meu doreste imediat ca eu si sora mea sa cedam in favoarea lui. problema este ca noi nu stim ce intenti are dupa semnarea actelor notariale. subliniez ca nici unul din noi nu locueste la adresa mai sus mentionata. Intrebare: Cum putem noi ca dupa cedare tatal nostru nu instraineaza casa???se poate ceda cu clauza in acest fel? ..va multumesc anticipat:D
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:09, 28 Februarie 2010
buna ziua.
mergeti si faceti declaratiile de acceptare expresa a succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere de mostenire Doru luyzz Doru luyzz buna ziua parinti mei au detinut in proprietate o casa. recent mama mea a murit iar tatal meu doreste sa cedam in favoarea lui. noi cei 2 \"copii\":D ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenire ContSters410607 ContSters410607 Buna ziua. A murit tatal meu. A lasat un apartament in care locuiesc mama si sora mea si un loc de veci. V-as ruga sa-mi spuneti: 1) putem face eu si sora mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters141373 ContSters141373 eu si sora mea am renuntat la aprtament in favoarea mamei dupa decesul tatalui,asta presupune ca am renuntat la toata mostenirea?mai avem niste pamint pe care ... (vezi toată discuția)