avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Compania contractata pentru servicii de design ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Compania contractata pentru servicii de design interior nu a ...

Compania contractata pentru servicii de design interior nu a livrat proiectul in termenul din contract.

Am trimis catre dansii un email solicitand rambursarea fondurilor platite pentru acest contract explicand faptul ca termenul stabilit in contract a expirat insa nu primesc nici un raspuns. Nu au fost cooperanti pe durata contractului si nu pare ca sunt cooperanti nici acum. Ce ma sfatuiti sa fac ?
Depinde ce scrie în contract legat de nerespectarea termenului de livrare. Bine ar fi să le trimiteți o notificare și dacă nu cooperează, îi dați în judecată.
nu scrie nimic legat de nerespectarea termenului de livrare. ce se poate face in aceasta situatie ? Avand in vedere ca sunt persoana fizica, ar putea OPC sa intervina ?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2024
mariuss2, utilizator
Chiar dacă intervine OPC-ul nu se întâmplă nimic. Trebuie să-i dați în judecată dacă nu au predat proiectul. Și-au luat banii și au uitat să lucreze. Seamănă a țeapă.
acum ca le-am trimis solicitarea de rambursare a aparut miraculos proiectul. am spus ca nu mai sunt interesat de proiect si ca suntem in afara contractului. Proiectul ar fi trebuit sa imi fie prezentat pentru feedback si modificari in timpul contractului. Din cauza ca am spus ca voi lucra cu altcineva mi-au trimis un link cu proiectul in mail si au zis ca ei si-au facut treaba si ca e vina mea ca am stabilit data de receptie dupa data de expirare a contractului. In realitate nu am stabilit niciodata cu ei data de receptie pt ca habar nu aveam in ce stare se afla proiectul si niciodata nu m-a contactat nimeni din partea lor. Avand in vedere aceasta situatie, am sanse sa imi recuperez banii. ?
E puțin probabil să vă recuperați banii.

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii. pe data de ... razvanifteme razvanifteme Buna ziua ! Am o intrebare legata de un contract. Pe data de 7 Iunie am incheiat un contract cu o firma care realizeaza la comanda lucrari din sticla, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt o persoana juridica si ma intereseaza care este ... agrodealbm agrodealbm Buna ziua, sunt o persoana juridica si ma intereseaza care este procedura de recuperare a rambursurilor de la firma de curierat. suma totala de recuperat este ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in contract de prestari servicii virgil1971 virgil1971 Va salut. Se poate vorbi despre inselaciune comisa de un prestator de servicii, in cadrul unui contract, daca beneficiarului, dupa ce a achitat avansul, i se ... (vezi toată discuția)