avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, dorim sa angajam cetateni ucraineni si nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, dorim sa angajam cetateni ucraineni si nu ne-am lamurit ...

Buna ziua, dorim sa angajam cetateni ucraineni si nu ne-am lamurit efectiv cu durata maxima admisa a contractului de munca. Am gasit informatii potrivit carora durata maxima ar fi de 9 luni in an calendaristic si respectiv ca angajarea se face in acord cu decizia ue 382/2022 a carei valabilitate a fost prelungita cu 12 luni, respectiv pana la 04,03,2025.
Va rog frumos, ma puteti lamuri privind durata maxima admisa a contractului de munca ptr cetateni ucraineni ? va rog frumos si actul normativ potrivit caruia este stabilita durata un ui astfel de contract individual de munca. Precizez ca este vorba de angajare in baza declaratiei pe proprie raspundere, in functii de muncitori necalificati.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 4 Martie 2024
Maxim 9 luni de zile fara aviz de munca..peste 9 luni va trebuie aviz de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea cetatenilor ucraineni fara aviz de angajare se poate ... Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Angajarea cetatenilor ucraineni fara aviz de angajare se poare realiza pe o perioada de 9 luni conform OG 25/2014 sau pe 12 luni conform OUG ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean o societate vrea sa angajeze cu cim ... Angajare cetatean moldovean O societate vrea sa anajeze cu cim pe nedeterminata, incepand cu 01.12.2022, un cetatean din R.Moldova ce detine permis de munca ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni din rep. moldova - contracte succesive buna ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu ANGAJARE CETATENI DIN REP. MOLDOVA - CONTRACTE SUCCESIVE Buna ziua, in ultimile 36 luni am avut incadrati cetateni din Rep. Moldova, cu contracte pe durata ... (vezi toată discuția)