avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Am o problema cu citarea unui parat ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Am o problema cu citarea unui parat ca persoana fizica. ...

Buna ziua,
Am o problema cu citarea unui parat ca persoana fizica. Este vorba de un arendas care nu a platit arenda timp de cativa ani si in cererea de chemare in judecata am indicat datele societatii agricole al carei reprezentant este arendasul insa doresc sa fie chemat si acesta pentru a se administra interogatoriul personal. Problema este ca in contractul de arendare acesta are doar numele si prenumele trecut, fara CNP si domiciliu, iar instanta mi-a pus in vedere sa fac precizari in legatura cu aceste date pe care nu le cunosc. Precizez ca arendasul a semnat de primire cererea de chemare in judecata pentru societatea agricola dar nu s-a prezentat la primul termen. Ce se poate face pentru a-l cita?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 16:36, 6 Martie 2024
Buna ziua,
Contactati un avocat care sa va ajute cu o cerere la directia de evidenta a populatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata persoana fizica fara sa-i stiu cnp-ul jobexp jobexp Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in calitate de firma, pot da in judecata (prin intermediul unui avocat) o persoana fizica careia nu ii stiu CNP-ul. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Problema legata de procedura prealabila cezarad cezarad Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Intr-un dosar civil in care am chemat pentru raspundere delictuala o societate comerciala in solidar cu administratorii ... (vezi toată discuția)