avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ,dacă o persoană cumpără o locuință ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ,dacă o persoană cumpără o locuință comună ...

Bună seara ,dacă o persoană cumpără o locuință comună cu trei apartamente are dreptul să ocupe și să limiteze accesul celorlalți locuitori pe podul comun al locuinței imobilul nu este intabulat și neinscris în cartea funciară ,ce trebuie făcut unde trebuie să mă adresez pentru tulburare de posesie,poliția spune că sunt incidente între locatari,dar un locuitor a pus stăpânire pe tot podul locuinței ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:55, 7 Martie 2024
mai intai, cum a cumparat apartamentul fara intabulare? acest lucru nu este legal posibil. in al doilea rand, in titlurile de proprietate, podul este inscris explicit ca spatiu comun?
A cumpărat cu chitanța de mană locuința dintr-un imobil cu trei apartamente,două la parter și una la mansarda.imobilul a aparținut întreprinderii Stitom SA.Sa vândut cu act de vânzare cumpărare fără terenul de sub el.imobilul și terenul nu este înscris în cartea funciară și este neintabulat.locuitorul de la mansarda a ocupat toate podurile imobilului.

adriandimitriu a scris:

mai intai, cum a cumparat apartamentul fara intabulare? acest lucru nu este legal posibil. in al doilea rand, in titlurile de proprietate, podul este inscris explicit ca spatiu comun?

Angajați avocat pentru explorarea posibilitatilor si, posibil, reprezentare in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara întrebarea mea este dacă locuiesc într-un imobil ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara întrebarea mea este dacă locuiesc într-un imobil din anul 2002 care este format din două apartamente la parter și o locuință la mansardă.O ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna valentin2010 valentin2010 daca podul nu se intinde pe toata proprietatea este bun comun sau altfel spus daca podul este in proprietatea comuna numai a apartamentelor aflate dedesubt ? (vezi toată discuția)
Bună seara,am o întrebare : poți intra pe dependința unui ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am o întrebare : poți intra pe dependință unui imobil comun și să-l stăpânești fără acordul celorlalți locuitori ,imobilul nu este ... (vezi toată discuția)