avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Îmi expira pasaport in alta țara in timpul unui ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Îmi expira pasaport in alta țara in timpul unui contract, pot ...

Mi se expira pasaport in alta țara ..in timpul unui contract..pot calatori spre Romania sau eventual pot face acolo o forma de pasaport?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:47, 11 Martie 2024
Puteti lua de la ambasada/ consulat un titlu de călătorie.

. 22. -
Titlul de călătorie este documentul care se eliberează de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României cetăţenilor români aflaţi în străinătate, care nu mai posedă document de călătorie valabil, pentru ca titularul să îşi poată continua călătoria, reglementa şederea ori pentru a se întoarce în ţară

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate expirata in strainatate ContSters118604 ContSters118604 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Fratele meu este in strainatate de 2 ani iar cartea de identitatea i-a expirat de 1 an, lucreaza dar fara ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)