avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună tuturor vin cu o întrebare către ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună tuturor vin cu o întrebare către dumneavoastră , ce ...

Bună tuturor vin cu o întrebare către dumneavoastră , ce poate face tatăl meu împotriva medicului veterinar care a venit să pună crotal unui porc și în acțiunea sa bănuim ca i-a rupt un picior din partea dreaptă față deoarece nu se mai poate ridica de la momentul când s-a făcut această operațiune și doctorul nu mai vrea să vină nici măcar să vadă ce este de făcut pentru a rezolva cumva problema
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:26, 14 Martie 2024
Nu știu cât costa un porc dar un proces o sa va coste cât o turma de porci(1,6-2 ani minim,taxa de timbru avocat posibila expertiza veterinara chiar și extrajudiciara )martor ca să dovediți ca s a betegit Ghita ulterior tratamentului efectuat de veterinar..Varianta simpla e sa reduceți pierderile,îl sacrificați dacă a prins ceva în greutate și îl băgați la congelator...Dacă am vorbi ipotetic de un exemplar de rrasa care ar costa foarte mult poate ar fi justificate cheltuielile.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
crotalul nu se fixeaza in ureche, parca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala Gabeee Gabeee Buna ziua, acum o luna am avut un accident rutier cu un motociclist care venea cu viteza foarte mare pe un drum limitat 30km/h cu 2 sensuri, eu iesind din ... (vezi toată discuția)
Om tras dupa masina lilicrin lilicrin Cred ca aici trebuie sa postez. Situatia este urmatoarea : un barbat a venit cu taxiul de la oras, insa suma solicitata de catre taximetrist si cea de pe ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)