avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formulare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formulare recurs

Buna ziua

As dori sa stiu daca sunt obligat ca in depunerea unui recurs sa fiu reprezentat in mod obligatoriu de catre un avocat?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2024
Samulea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Samulea , utilizator 12:29, 29 Martie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate aceasta obligație a fost declarata neconstituțională cu ani în urma.Spun din păcate nu pt ca avocații ar fi avut câștiguri suplimentare dacă rămânea valabila ci pt acuratețea actului de justiție.Daca în apel un justitiabul poate. ataca orice în recurs trebuie sa se încadreze în motivele prevazute de procedura iar acest lucru nu se face după ureche..
justitia cu intermediar nu prea mai este justitie. la fel ca justitia pe bani care devine justitie dar nu pt catei
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu ce înțelegeți dvs prin intermediari dar sunt sigur ca nici masina nu.o reparații singur, nici.plombe sau implanturi nu va puneți după modele de pe net asă cum nici nu va operați singur de apendicita.
nu confundati fizica, care este un dat imuabil, cu un construct uman cum este legislatia care are caracter de clasa dupa exprimari caduce de sec 19 dar care oricum reflecta multiplele interese ale emitentului. vedeti compozitia profesionala a parlamentelor
Buna ziua,

Reprezentarea / asistarea de avocat nu este obligatorie, insa este utila, dumneavoastra neavand pregatire juridica.

Astfel, daca nu va permiteti sa angajati un aparator pentru intreaga etapa procesuala a recursului, contractati serviciile avocatiale aferente redactarii recursului.

Alte discuții în legătură

Inca o palma data consilierilor juridici? Romică Stoica Romică Stoica Inalta Curte de Casatie si Justitie da o noua palma consilirilor juridici prin decizia XXII. in urma unui recurs in interesul legii promovat de demisionarul ... (vezi toată discuția)
Avocat dezinteresat si incompetent - reclamatie Ser610 Ser610 Am fost reprezentat defectuos de un avocat, vreau sa depun reclamatii impotriva acesstuia: -foarte proasta comunicare -nu s-a prezentat la 2 termene si ... (vezi toată discuția)
Dentistul da în judecata pacientul Blidariu Doina Blidariu Doina Bună ziua.Mama mea avut o situație neplăcută în 5 martie a acestui an, în momentul în care s-a trezit cu o durere de măsea și a mers la medicul ... (vezi toată discuția)