avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Deciziile civile stabilite de un tribunal sunt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Deciziile civile stabilite de un tribunal sunt valabile pt toti ...

Deciziile civile stabilite de un tribunal sunt valabile pt toti ?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 16:13, 17 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doua chestinui prealabile: Ce intelegeti prin "valabil" si cine sunt "toti"? Prin expresia "toti" trebuie sa intelegeti doar partile din proces, pentru ca decizia tribunalului ii priveste doar pe ei. Privitor la "valabil" indraznesc sa presupun ca intelegeti obligatoriu si definitiv. Asadar, pentru partile dintr-un proces, si doar pentru ele, solutia finala este obligatorie si definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura mediere geogeorge geogeorge buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele chestiuni: 1. daca cineva face o invitatie la mediere si nu se mai prezinta(il informeaza si pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Recurs sau contestatie hotarare curte de apel ioan1970 ioan1970 Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care eu sunt paratul si am castigat un proces de litigii de munca la tribunal, dar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)