avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de sub mine mi-a intrerupt apa!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de sub mine mi-a intrerupt apa!

Buna ziua ,
Vecinul de sub mine si a pus in timpul renovarii un robinet pe teava mea de apa la el in apartament si de 6 zile mi a inchis apa si a zis ca nu imi da drumul daca nu ii dau 5000 ron ...ce fac?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 14:46, 18 Aprilie 2024
In legătură cu apa , urmează să părăsesc ap. iar până cel mai probabil îl vând intenționez să întrerup curentul și apa din ap. Problema este că închizând robineții vecinul de alăturea nu va mai avea apă , stau la et 3 și nu închid coloana principală , inchid robinetul din ap. care merge și la vecinu.
Dumneavoastră puteți face ce doriți ( să nu locuiți, să vindeți etc) dar nu puteți opri apa vecinilor. Puteți încerca însă nu vă recomand pentru că veți avea f mulți bani de plătit ulterior și ar fi mai bine să vă rămână în buzunar decât să ii dati aiurea, pentru o ambiție.
BEN46,
Te stiu om serios...
Apoi, fiecare apartament are propriile robinete de separare (baie 1, baie 2, bucatarie, etc). Deci, ce zici dumneata, nu-mi prea vine a crede.
Totusi, in practica mea am intalnit o situatie cand de pe un gheu comun, se alimentau doau coloane de apartamente, insa fiecare apartament are propriu/propriile robinete de separare.
La dvs. o fi altfel? Traim in RO si asta ne ocupa tot timpul - vorba lui MB...
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
Adam Grecu, utilizator
Conducta principală de apă caldă și rece trec pe la mine prin baie și de la mine trece la vecinu .In tot blocul sunt legate cate 2 ap. la coloanele de apă .Blocul este construit inainte de anii 70 și a fost printre primele din cartier .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Instalatie sanitara bucatarie si baie - toxicitate coriol coriol Buna ziua, Locuiesc la bloc (et. 2 din 10) si de ceva timp, atat la bucatarie cat si la baie, mirosul nu este foarte sesizabil, nu miroase a canalizare, in ... (vezi toată discuția)
Robinet on/off instalat de un vecin pe teava mea de apa Gabriela Radu ani Gabriela Radu ani Buna ziua! Pe teava mea de apa,contorizata separat un vecin a montat ,in mascare,in dreptul ap lui un robinet. A oprit apa si imi cere o suma de bani ca sa o ... (vezi toată discuția)