avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal firma noua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal firma noua

buna ziua,
imi spune ti va rog daca am o firma care nu a mai avut angajati si trebuie sa depun revisal pt primul angajat, pe langa revisal trebuie sa mai duc: copie cui , act constitutiv ?
mai trebuie sa duc ceva?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:22, 3 Februarie 2010
Nu.
Ceea ce a postat ctynn e perfect adevarat.
Trebuie sa aveti la d-voastra copia dupa cui-ul soc. si adresa de inaintare care se va stampila
simona.elisa a scris:

buna ziua,
imi spune ti va rog daca am o firma care nu a mai avut angajati si trebuie sa depun revisal pt primul angajat, pe langa revisal trebuie sa mai duc: copie cui , act constitutiv ?
mai trebuie sa duc ceva?

aveti in sectiunea documente utile PROCEDURI DE LUCRU ITM care sper sa va "lumineze" ca ati cam fost bagat in ceata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm anairam_unid anairam_unid am o firma nou infiintata si acum isi angajeaza 2 persoane ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inregistrare firma noua itm bucuresti (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)