avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua s a intocmit un proces verbal catre firma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua s a intocmit un proces verbal catre firma noastra de ...

Buna ziua
s a intocmit un proces verbal catre firma noastra de catre polotia locala sector 1 amenda parcare a unui nr auto care nu apartine firmei noastre, le am comunicat prin mail ca respectivul auto nu apartine firmei nostre in data de 29.11.2023, PV este din data de 29.11.2023, anul asta in data de 15.03 m am trezit cu amenda la directia de taxe si impozite sector 1 va rog sa mi spuneti cum sa procedez sa anulez sau indrept eroarea materiala in instanta
am fost la politia locala sector 1 si au asumat vina au zis ca nu mai pot sa anuleze procesul decat in instanta sa ma adresesz
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dați poliția locală în judecată la instantele de contencios administrativ și cereți despăgubiri, inclusiv plata cheltuielilor de judecată. Plătiți amenda, nu mai sunteți în termen s-o contestați.


Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2024
latka, utilizator
amenda a fost de 145 lei acum a aparut la 3045lei la Impozite
astazi am fost la sediul politiei locale si ei m au indrumat sa cer in instanta anularea
Dacă procesul verbal v- a fost comunicat nu îl mai puteți contesta este tardiv.Daca nu v a fost comunicat și ați aflat de la DITL despre existenta amenzii datorate,puteți solicita în instanta repunerea în termen,anularea PV respectiv(termenul urmând sa curgă de la data luării la cunostiinta despre existenta acestuia,existenta unui debit datorat etc.In aceasta varianta situația e ceva mai complexa și o sa aveți nevoie de av..
ei zic ca in data de 23.12.2023 a fost afisat la sediul societatii pe usa si apoi pus in cutia postala dar nu a fost gasit acolo,doar ca noi nu avem activitate acolo avem punct de lucru declarat la onrc la alta adresa, deci practic noi am alflat de la taxe si impozite de aceasta, amenda este pentru necomunicare date persoana care a condus auto firmei doar ca noi am mai trimis odata ca auto nu apartine firmei noastre
E discutabila situația,dacă nu va comunica u PV sau il comunicau la o adresa eronata era o situație,dacă v au comunicat la sediul din acte era obligația dvs sa aveți pe cineva care sa va păstreze corespondenta ..
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Pv necomunicat in termen de o luna emenem emenem In mai 2009 mi s-a intocmit pv cu amenda si retinere permis in vederea suspendarii pe 90 zile pentru viteza in afara localitatii. Nefiind deacord cu ... (vezi toată discuția)