avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Traiesc in Romania, angajare in R.Moldova
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Traiesc in Romania, angajare in R.Moldova

Buna ziua, sunt cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia Romaniei. Momentan locuiesc in Romania si detin si Buletin romanesc.
As vrea sa ma angajez remote, la o companie din R. Moldova, cu contract de munca si toate taxele platite in Moldova. Pot avea probleme daca banii incasati in R. Moldova cu actele din R. Moldova, ii transfer pe un card deschis la o banca in Romania, cu actele din Romania ? Mentionez ca vreau sa raman in continuare sa traiesc in Romania, doar sa lucrez online pentru o firma din Moldova
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2024
malo43, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cetatean al r. moldova, dar detin si cetatenia ... malo43 malo43 Buna ziua, sunt cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia Romaniei. Momentan locuiesc in Romania si detin si Buletin romanesc. As vrea sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Angajarea unei persoane din r. moldova pe lucru remote OliviaVereha OliviaVereha Buna, tuturor, am o intrebare si informatiile de la ministerul muncii nu ma ajuta. Eu pot sa angajez o persoana din Republica Moldova pe compania mea (SRL ... (vezi toată discuția)
Taxe salariale, Vasile_08 Vasile_08 Sunt angajat pe baza pasaportului roman cu domiciliul in R.Moldova , nu detin buletin romanesc. Compania (multinationala) la care sunt angajat (cu C.I.M.) imi ... (vezi toată discuția)