avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, O firma care are codurile CAEN care sunt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, O firma care are codurile CAEN care sunt prevazute ...

Buna ziua,

O firma care are codurile CAEN care sunt prevazute in noua lege ca platitoare de 3% impozit, dar nu le desfasoara, trebuie sa achite 3% impozit pe venit?

Spre exemplu, avem codul 6209 in actul constitutiv si la reg. com, insa nu desfasuram activitate, veniturile fiind 100% din marketing, CAEN 7311.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 14:20, 26 Martie 2024
Cota de impozitare se stabileste in functie de sursa veniturilor. Asadar nu are importanta ca aveti inregistrate la ONRC aceste activitati daca nu ele sunt sursa veniturilor supuse impozitarii.
Am inteles.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar nane406 nane406 Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc impozit forfetar daca: in actul constitutiv al SRL la activitati secundare sunt trecute codurile CAEN pentru care ... (vezi toată discuția)
Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Obiecte pfa impozitare sistem real Alexandru8899 Alexandru8899 1. PFA este impozitat si altfel decat prin cota de 16% pe venitul realizat? Este considerat si un impozit pe dividende in cazul PFA-ului? 2. Pentru cate ... (vezi toată discuția)