avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Anul acesta când am fost la primărie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Anul acesta când am fost la primărie sa plătesc ...

Bună ziua! Anul acesta când am fost la primărie sa plătesc impozitul mi s-a spus ca nu trebuie sa achit impozitul pentru 25 ha teren intabulat , doar pentru 3 ha care nu sunt intabulate. Vreau sa specific ca am IF și nu înțeleg de ce mi s-a spus ca nu plătesc impozit pe cele 25 ha intabulate.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
Maria Rîpan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:45, 28 Martie 2024
Buna ziua, daca aveti titlu de proprietate pe toata suprafata, declarati si platiti impozit pe toata suprafata infiderent daca este/nu intabulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erori in certificatul de succesiune catalinmqwrf12igwr catalinmqwrf12igwr Buna ziua, problema mea este urmatoarea si este in legatura cu certificatul de mostenitor. S-a realizat succesiunea, am platit impozit la stat ( au trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Ce se poae face? mostenire teren, dar o parte din el ocupat de case din perioada comunismului maria_R maria_R Buna ziua! Dupa decesul bunicului mama mea a mostenit un teren intravilan de 1,17 ha. Pt aceasta suprata detinea bunicul meu titlu de proprietate, dar de ... (vezi toată discuția)