avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... (6) Începând cu drepturile salariale aferente lunii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

(6) Începând cu drepturile salariale aferente lunii martie ...

(6) Începând cu drepturile salariale aferente lunii martie a anului 2024, prin derogare de la dispoziţiile art. 12 alin. (2) din Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările şi completările ulterioare, salariile de bază pentru personalul din unităţile şi centrele de asistenţă socială cu sau fără personalitate juridică, altul decât cel prevăzut în anexa nr. II la Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările şi completările ulterioare, se majorează cu 20% faţă de nivelul salariului de bază aferent lunii decembrie a anului 2023 şi se acordă în 2 tranşe egale, începând cu luna martie a anului 2024, respectiv iunie a anului 2024."
#CIN
Personalul cu atributii pe asistenta sociala din Directia de asistenta sociala din cadrul Primariei beneficiaza de aceasta marire?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! suntem funcţionari publici în cadrul compartimentului ... Ionut Neamtu Ionut Neamtu Bună ziua! Suntem funcţionari publici în cadrul Compartimentului de asistenţă socială-Direcţia de Asistenţă Socială (fără personalitate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților ... viorelada viorelada Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților din primarii (comuna, bibliotecar, studii medii) ar fi trebuit sa se mărească din 1 ... (vezi toată discuția)