avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzul firmei de a regla financiar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzul firmei de a regla financiar

Buna ziua tuturor,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie, ce as putea sa fac. Compania de colectare a deseurilor a emis facturi eronate de mai bine de un an de zile, iar eu m-am bazat ca platesc strict ce consum, nu am stat sa ma gandesc de ce platesc asa de mult, am crezut ca s-au scumpit serviciile companiei.
Mi-a atras atentia o cunostinta in legatura cu suma pe care ea o platea si facand o comparatie, eu nu beneficiam de atatea servicii si plateam foarte mult, asa ca am depus o sesizare. Au venit cu chiu cu vai in teren sa verifice si pubela nu era a mea. E un tip de pubela cu cip si se factureaza dupa numarul de ridicari. Practic, mie imi facea consumatie altcineva si plateam luna de luna foarte mult, pe cand eu nu beneficiam de serviciile lor la fel de mult in realitate.
Problema este ca nu vor sa faca reglarea din punct de vedere financiar si refuza categoric, insa in sistemul lor exista data, ora si minutul cand s-au ridicat deseurile de la o adresa si se poate identifica foarte usor.
Ce as putea sa fac pentru a-i obliga sa faca reglarea financiara si pentru a-mi recalcula consumatia? Ma gandesc ca trebuie sa am un fond acolo in urma reglarii financiare. Nici macar pe ultima factura, pe care am factut sesizarea, nu vor sa regleze financiar. Ce e de facut?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
AnaBianca25, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:17, 29 Martie 2024
Doar o instanță îi poate obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rezilierea unui contract de salubritate. ce mă sfătuiți să fac? Dragos GNZ Dragos GNZ Buna seara. Am urmatoarea problema cu Societatea de Salubritate din orasul Vaslui. In ianuarie 2017 am incheiat un contract pe persoana fizica pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
Servis auto imi da contract fals pe manopera. anonim456 anonim456 Buna ziua, sunt intre situatie foarte disperata si imi vine sa inebunesc cum am fost jefuit de un servis auto din bucuresti. Problema e putin cam ... (vezi toată discuția)
Magazin in apartament Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Daca cineva stie...un magazin care are sediul intr-un apartament si are inscrise la intretinere 3 persoane cum isi plateste gunoiul...la fel ca ... (vezi toată discuția)