avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... - Problema de lucru - Buna ziua! Lucrez pe un post de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

- Problema de lucru - Buna ziua! Lucrez pe un post de conducere ...

- Problema de lucru -
Buna ziua! Lucrez pe un post de conducere la o firma de retail. Mi-am stabilit zilele libere cu o saptamana inainte. In ziua mea libera sunt sunat sa vin la lucru pentru ca nu se simte ok o colega. Daca eu nu vreau si nu am nici posibilitatea, sunt obligat sa vin din ziua mea libera? Este legal sa primesc sanctiuni sau sa fie acesta un motiv legit pentru o eventuala incheiere de colaborare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 28 Martie 2024
Nu sunteti obligat sa veniti la munca ...sanctiunile se aplica dupa o anumita procedura si care pot determina incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- problema de lucru - buna ziua! lucrez pe un post de conducere ... Mihai Sia Mihai Sia - Problema de lucru - Buna ziua! Lucrez pe un post de conducere la o firma de retail. Mi-am stabilit zilele libere cu o saptamana inainte. In ziua mea libera ... (vezi toată discuția)
Program schimbat din cauza epidemiei Loredana080 Loredana080 Bună ziua! Începând cu ziua de 18 martie programul de lucru mi-a fost redus de la 8 la 5 ore ,urmând ca și salariul să îmi fie redus,evident. Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Demisie morosa morosa Buna ziua.Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o scot la capat.La firma la care lucrez am fost o saptamana in concediu de odihna(ptr ca nu ne da ... (vezi toată discuția)