avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama nu are numele mijlociu trecut in contractul de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama nu are numele mijlociu trecut in contractul de la apartament. ...

Mama nu are numele mijlociu trecut in contractul de la apartament. I s-a spus in trecut ca lucrul asta ar prezenta o problema cand a mers sa isi reinnoiasca buletinul. Cum ar trebui sa procedam, trebuie neaparat numele mijlociu pe contract sau daca CNP-ul corespunde este OK?

Alte discuții în legătură

Ii pot da in judecata? NechitaNarcis NechitaNarcis Buna ziua. Numele meu este Nechita Narcis Silviu. Am 20 de ani. Sunt din Jud.Neamt,Mun Roman, sat Moldoveni. Am si eu o mica/mare nelamurire. La varsta de 14 ... (vezi toată discuția)
Poliția nu vrea să mi elibereze carte de identitate provizorie ... Alexandru21. Alexandru21. Poliția nu vrea să mi elibereze carte de identitate provizorie Povestea pe scurt, tata nu era căsătorit cu mama a reușit să mă treacă pe numele lui pe ... (vezi toată discuția)
Inundație apartament Lally4everth Lally4everth Bună ziua.De nici o lună am reușit să cumpărăm un apartament prin prima casa.Inca nu ne-am mutat pentru că apartamentul trebuia zugrăvit.Alaltaieri ... (vezi toată discuția)