avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act autoritate publica locala care ii dovedeste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act autoritate publica locala care ii dovedeste calitatea de proprietar

Pentru a putea depune un proiect cu finantare europeana, solicitantul- autoritate publica locala- trebuie sa arate calitatea de proprietar al terenului se vor amplasa capacităţile energetice, pentru cel puţin încă 15 ani de la data depunerii CRF şi are dreptul de a efectua lucrările prevăzute prin proiect asupra terenului (este vorba de niste stalpi cu iluminat solar.
terenul face parte din domeniul public al comunei, deci este in proprietatea sa, dar nu stie cum sa dovedeasca aceasta calitate. Ce act este necesar in acest sens? multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:41, 3 Februarie 2010
hotararea consiliului local din care sa reiasa ca terenul amplasat in ....... individulalizat........ de atatia mp care face parte din domeniul public al comunei, va fi pus la dispozitia comunei in vederea executarii lucrarilor .... finantate prin proiectul .........
Pentru domeniul public: actul de proprietate il reprezinta hotararea de guvern prin care s-a aprobat HCL - inventarul bunurilor apartinand domeniului public al localitatii.
Pentru domeniul privat: actul de proprietate il reprezinta titlul de proprietate emis in conditiile legii 18/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unei hotarari a consiliului local camely07 camely07 Sunt consilier juridic stagiar la o societate mare si am o cauza mai complicata. Noi am obtinut o centrala termica prin aport in natura adus de Consiliul Jud. ... (vezi toată discuția)
Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ordinul prefectului? uiii89 uiii89 Buna ziua,am si eu o problema, la un proiect pentru realizarea unui parc intr.o anumita comuna,in documentatia cadastrala nu este specificat domeniul din care ... (vezi toată discuția)