avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog daca poate cineva sa ma ajute. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog daca poate cineva sa ma ajute. Situatia este ...

Buna ziua! Va rog daca poate cineva sa ma ajute. Situatia este in felul urmator: In procesul civil pe care il am si are ca obiect ,anularea unui act notarial, contract vanzare cumparare, am castigat la fond, am castigat in apel. Decizia care s-a dat este cu recurs in termen de 30 zile. Vreau sa stiu ce motive ar trebui sa aiba reclamanta sa poata face recurs si ce sanse are sa mai schimbe ceva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:25, 29 Martie 2024
Probabil, motivul de recurs invocat va fi acela că instanța a încălcat sau aplicat greșit normele de drept material, dar mai pot fi și alte motive. Cine știe! Având în vedere că două instanțe v-au dat dreptate, sunt șanse foarte mici să pierdeți procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incidenta art.488 alin.1 pct 8 nyusziful nyusziful Buna ziua, Cand se poate aprecia intr-un Recurs incidenta punctului 8? Ce inseamna incalcarea normelor de drept material? In concret, in fondul cauzei, o ... (vezi toată discuția)
Ce motive putem invoca in cererea de recurs, obiect: actiune daune contractuale? anna_cta anna_cta Ce motive putem invoca in cererea de recurs impotriva hotararii instantei care a admis cererea de apel? Obiect dosar: actiune in daune contractuale. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Proces de calomnie castigat, dar anulat la apel gicapopa1973 gicapopa1973 Bună seara! Vin și eu cu o întrebare: cum e posibil să se anuleze o hotărâre la apel? Ce s-a întâmplat: sunt militar și un individ mi-a făcut o ... (vezi toată discuția)