avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... substituire de persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

substituire de persoana

Prin ce metode pot obtine de la Directia Evidenta Persoanelor fotografii IN ORIGINAL din fisa de cartoteca a unei persoane fizice -deci , a tuturor fotografiilor aplicate pe actele de identitate emise pe numele unei persoane, de la varsta de 14 ani pana in prezent, - pentru a identifica momentul in care acea persoana a fost substituita de o alta, in vederea folosirii acestor fotografii la o expertiza traseologica ?
Solicitati fie instantei de judecata, fie printr-un act de dispozitie emis de catre Parchet, fie chiar de catre organul de cercetare panala.
Trebuie sa faceti plangere penala si oragenele de politie se vor ocupa de caz.
In civil nu cred ca veti obtine castig de cauza pentru ca nu veti avea probe si nici nu cred ca veti fi ajutata de instanta.

avocat Claudiu Lascoschi
Aceste relatii pot fi solicitate de la DEIP doar de organele de urmarire penala ca urmare a unei plangeri penale pe care ati formula-o in viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului in cazul in care solicitantul nu are venit otilik otilik dak nu am servici pot sa primesc custodia copilului sunt la fac anul 3 nua mai suport batai si jigniri (vezi toată discuția)
Procedura studiere dosar de la procuratura valceanul valceanul Buna ziua, Care este procedura prin care poate fi studiat un dosar, de catre partea vatamata, dosar care se afla la parchet ? Se face vre-o cerere, ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi incadrata? johnnyb johnnyb Buna seara! Am si eu o problema mai delicata si ma intereseaza o parere avizata. Am depus o plangere impotriva unui proces verbal pt blocarea rotii. In ... (vezi toată discuția)