avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am întocmit un document de restituire TVA unei ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am întocmit un document de restituire TVA unei persoane

Bună ziua, am întocmit un document de restituire TVA unei persoane cu domiciliul din afara UE in data de 22-12-2023, din neatenție nu am scris numele corect, în urma cu 2 zile aceasta persoana m-a anunțat că cei de la vamă nu ii pot stampila cele doua documente, factura + doc.tva din cauza acestei greseli. Ce putem face? De mentionat câ aproape au trecut cele 90 de zile de la achizitie. Îsi mai poate recupera Tva-ul persoana care este din Rep. Moldova?
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura comision din rep. moldova robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Am o factura de comision (prestari servicii, firma din Moldova a intermediat achizitia unor produse din non ue) si doresc sa stiu daca se declara ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva andi83 andi83 Buna ziua. Sunt cetatean Rep. Moldova. mi s-a comunicat in vama ca au aparut modificari cu privire la rambursarea tva-ului si anume ca o persoana nu poate face ... (vezi toată discuția)
Transport rep.moldova tampau gabriela tampau gabriela SC platitoare de TVA ,din Romania factureaza altei SC platitoare de TVA -Romania servicii transport marfa ruta Rep.Moldova- Romania. Se factureaza cu TVA ? (vezi toată discuția)