avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de colaborare

O persoana aflata in somaj poate incheia un contract de colaborare cu o firma privata?
Daca da, in ce conditii? Ce legislatie reglementeaza aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: pc_cane , utilizator 16:21, 3 Februarie 2010
1. PFA nu inseamna sigur pierderea somajului, daca aveti venit lunar mai mic de 500 lei. V-am dar textul de lege, mai sus.
2. Puteti sa incheiati si o colaborare pe termen scurt dar, tot asa, sa nu aveti venit lunar mai mare de 500 lei.
3. Mergeti si la AJOFM sa ii consultati si daca vi se spune ca nu se poate, sa cererti temeiul legal.
Multumesc frumos =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer cu autorizatie pf? MARIAN LUCIA MARIAN LUCIA Buna ziua! As dori sa ma lamuriti daca somera fiind,am dreptul sa obtin o autorizatie persoana fizica necesara pentru colaborarea cu firma Provident.Se pierde ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in timpul perioadei de somaj freeasabird freeasabird Daca, fiind in perioada in care beneficiez de indemnizatie de somaj, infiintez PFA mai pot beneficia de indemnizatie de somaj? Multumesc (vezi toată discuția)
Somaj alexa-yvonne alexa-yvonne daca sunt in somaj si as vrea sa imi fac pfa imi pierd somajul? (vezi toată discuția)