avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen raspuns intampinare

Daca am facut intampinare la apelul paratului pe 21 februarie iar paratul a depus raspuns la intampinarea mea pe 26 martie, este normal? nu este un termen de depunere a raspunsului la intampinare?
Eu trebuie sa fac raspuns la raspunsul lui la intampinare intr-un anumit termen?
Nu exista o sancțiune prevazuta dacă nu se formuleaza răspuns la întâmpinare sau acesta se formuleaza tardiv.Nu tb sa faceți la nesfârșit răspunsuri la răspunsuri ci sa va focusati pe probe,sa faceți dovada celor susținute în întâmpinarea dvs etc.Nu mai spun ca dacă procesul are o miza ar fi indicat sa nu faceți experiente pe dvs de,, autoreprezentare" ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecãtoria nu a fixat termen de judecatã în 30 zile de la depunerea plângerii contravenþionale costels87 costels87 Buna ziua. In data de 23 februarie 2013 am primit o amenda; am primit procesul verbal acasa pe 28 februarie/1 martie si am depus la judecatorie o contestatie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astazi pot spune ca am m-am certat cu un drogat de ... Vasile Ionel 2003 Vasile Ionel 2003 Buna seara! astazi pot spune ca am mam certat cu un drogat de pe ebook, dupa care l-am blocat. Moment in care el a intrat pe profilul meu de facebook si ma ... (vezi toată discuția)
Apel in aceeasi instanta unde a decurs fondul Bbosap Bbosap Mi s-a respins cererea de chemare in judecata ca neintemeiata, \"cu apel in 10 zile de la comunicare ce se depune la Tribunalul Bucuresti\". 1. Nu inteleg, ... (vezi toată discuția)