avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovituri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovituri si alte violente

Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ma doare capul si am ameteli cu mina dreapta nu pot sa lucrez loviturile la coaste nu ma lasa uneori sa dorm noaptea durerea de cap e uneori asociata cu greturi mentionez ca nu am avut dureri de cap inainte de lovituri in afara de lovituri agresori au mai provocat si distrugeri am mai multi martori am incercat sa ma inpac cerind o suma de bani pt ca sa pot sa merg la spital si mi se ride in fata ca nu am sa fac nimic pt ca am prea putine zile de ingrijiri doresc sa merg la iml sa mai obtin zile de ingrijiri pt o incadrare juridica cit mai corecta intrebarea e cum procedez ? Merg mai intii la iml sau la medicul de fam .Pedeapsa pt lovituri se adauga la pedeapsa pt distrugere sau se cumuleaza?Va multumesc.
Au trecut 2 luni, copilul este minor? In cazul in care va este frica sau va simtiti in pericol va rog sa cereti procurorului sa va inscrie in programul privind unele masuri pentru asigurarea protectiei victimelor infractiunilor prevazut de L 211/ 2004, asta se face de la inceput insa puteti cere si apoi.
Sunt 3 luni de la incident, plangerea a fost depusa inainte de expirarea termenului de 2 luni de la incident. E adevarat ca sotia si copilul meu sunt foarte speriati, nu se mai simt in siguranta nici in casa. Agresorii, dupa spusele lor, mai au antecedente.
DA si copilul este minor. Are 14 ani.
Cereti ce v-am spus mai sus, acolo aveti parte de consiliere psihologica. Dosarul a fost trimis la procuror? daca ca, cereti sa va spuna daca puteti fi integrat in progamul de protectie a victimelor, iar pentru martori ei pot cere sa fie integrati la fel in legea privin identitatea martorului si a aprotectiei acestuia
buna ziua ...in urma cu 5 zile am fost agresat in curtea prietenei mele de doua persoane care sunt patronii unui bar iar in urma agresiunii eu am prezentat mai multe contuzii si trautatisme faciale cat si o fractura la ante-bratul drept...pe langa toate acestea inainte ma a ma agresa propriu-zis persoanele respective au incercat sa ma loveasca cu masina iar eu din reflex am sarit sus pe capota si tin sa mentionez ca aici este o problema, datorita faptului ca eu nu am suferit leziuni in urma impactului ei nu sunt cercetati si pentru fapta aceasta, in schim ei au facut o plangere pentru distrugere...pentru lovitura cu masina eu am un singur martor care este minor dar care a dar declaratie in prezeta unui parinte in schimb pentru lovituri am mai multi martori care au ajuns ulteriori la fata locului, iar ei au declarat ca eu am sarit sus pe masina provocand distrugeri, masina aflandu-se in fata barului pe care acestia il administreaza si nici decum in locul real unde s-a intamplat si au precizat ca au 4 martori ...in schimb o prsoana care locuieste vis-a-vis de barul acesta vrea sa se puna martor si sa spuna cum ca ei au provocat singuri daune autoturismului ...are vro importanta acest martor daca in seara aceea nu a dat declaratie ? eu pot fi cercetat pt distrugere? ulterior daca voi fi declarat nevinovat cei care sunt martori la plnngerea pe care acestia au depuso impotriva mea pot fi acuzatie de marturie mincinoasa?

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica IRelu IRelu Buna ziua! As dorii sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Pe data de 2 mai 2010 pe la ora 03:15, intorcandu-ma acasa de la prietena mea, am fost ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor geo_geo geo_geo am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)
Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)