Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ma doare capul si am ameteli cu mina dreapta nu pot sa lucrez loviturile la coaste nu ma lasa uneori sa dorm noaptea durerea de cap e uneori asociata cu greturi mentionez ca nu am avut dureri de cap inainte de lovituri in afara de lovituri agresori au mai provocat si distrugeri am mai multi martori am incercat sa ma inpac cerind o suma de bani pt ca sa pot sa merg la spital si mi se ride in fata ca nu am sa fac nimic pt ca am prea putine zile de ingrijiri doresc sa merg la iml sa mai obtin zile de ingrijiri pt o incadrare juridica cit mai corecta intrebarea e cum procedez ? Merg mai intii la iml sau la medicul de fam .Pedeapsa pt lovituri se adauga la pedeapsa pt distrugere sau se cumuleaza?Va multumesc.
Depuneţi plângere penală şi dvs. , încaz că nu aţi făcut-o până acum şi ataşaţi certificatul medico-legal care să ateste gravitatea leziunilor. Fapta se probează cu martori , organele de urmărire penală vor putea confrunta martorii pentru a afla adevărul .
Dacă puteţi dovedi faptul că aţi sărit pe capotă pentru a vă apăra, nu ar trebui să fiţi acuzat de nimic . NU încercaţi să determinaţi vreo persoană să dea declaraţie mincinoasă, acest lucru constituie infracţiune. Spuneţi adevărul şi poate să fie totul ok.
Agresiune fizica
IRelu
Buna ziua! As dorii sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema:
Pe data de 2 mai 2010 pe la ora 03:15, intorcandu-ma acasa de la prietena mea, am fost ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor
geo_geo
am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)