avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis port- arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis port- arma

buna ziua!din care lege reiese calitatea de Militar eu am fost militar pe baza de contract si nu am primit autorizatie pt arma letala din acest motiv restul cerintelor conform legii le indeplinesc.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MariannD , utilizator 15:00, 17 Februarie 2010
Despre ce tip/categorie de arma este vorba ?
Am scris letala, pistol cu glont, arma paza si aparare.
ce sa fac ma ajuta si pe mine cineva ,multumesc!
Imi raspund singur,am gasit ;soldatii si voluntarii gradati adica fostii sergenti angajat pe baza de contract,(actualii voluntari gradati din Irak,Afganistan etc sunt carne de tun sau laudele pt politicieni) nu sunt considerati militari desi sunt angajati la MAPN!
Asta e Romania !Sa traim bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Statutul soldatilor gradati voluntari, pericol public! sgvonline sgvonline SUNT SOLDAT GRADAT VOLUNTAR DE 18 ANI, IN TOTI ACESTI ANI STATUTUL NOSTRU A FOST ,,FENTAT,, DE GUVERNANTI SI PARLAMENTARI. AVEM ACELEASI DREPTURI ... (vezi toată discuția)
Reangajare man ntc ntc salut....am si eu o nelamurire....anul trecut in octombrie mi-am dat demisia din aramata ....eram angajat ca sgv....acum as vrea sa ma reangajez doar ca in ... (vezi toată discuția)