Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

functionar public 
	    	Utilizator

functionar public 
	    	Utilizator	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

cezar99	                   

este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)
	                    cezar99	                   

este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)

liaflo	                   

Sunt inculpat judecat in stare de libertate intr-un proces penal in Oradea, eu locuiesc in Bucuresti. Am cum sa aflu daca va avea loc infatisarea avand in ... (vezi toată discuția)
	                    liaflo	                   

Sunt inculpat judecat in stare de libertate intr-un proces penal in Oradea, eu locuiesc in Bucuresti. Am cum sa aflu daca va avea loc infatisarea avand in ... (vezi toată discuția)

marianaragalie	                   

In urma unei plangeri s-a deschis dosar penal pentru un magistrat la parchetul de langa curtea de apel ce termen de finalizare are conform legii? Legea si art ... (vezi toată discuția)
	                    marianaragalie	                   

In urma unei plangeri s-a deschis dosar penal pentru un magistrat la parchetul de langa curtea de apel ce termen de finalizare are conform legii? Legea si art ... (vezi toată discuția)