Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa somaj

as avea nevoie de o lamurire....pe data de 29.01.2010 mi-a expirat perioada de somaj, as vrea sa stiu care e data maxima cand as putea sa ma angajez(sau cate zile pot sa treaca de la somaj pana la angajare), tinand cont ca nu as vrea sa fie intrerupere pentru a primi indemnizatia de maternitate. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:54, 3 Februarie 2010
1. Nu prea e bine sa aveti intrerupere pentru asa ceva.
2. Pentru indemnizatia de maternitate aveti nevoie de 6 luni cu contract individual de munca, premergatoare datei nasterii copilului.
3. Pentru CCC pana la 2 ani aveti nevoie de 12 luni premergatoare nasterii in care sa obtineti venituri profesionale supuse impozitarii (salariu, venit din PFA, din conventii de prestari servicii etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului clau_dia clau_dia sunt angajata din decembrie 2009 la firma la care lucrez si acum,anterior am lucrat iunie-august 2009 la o alta firma dar am intreruperea asta de 4 luni deci e ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de la stat pentru femeile care au nascut mince mince Buna seara, Ma numesc Ana Maria si am o intrebare daca se poate. Cred ca multe femei au trecut printr-o situatie ca a mea, de aceea va rog tare mult sa mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil tataru loredana tataru loredana buna ziua,am si eu o intrebare am lucrat 1 an si 6 luni pana in luna decembrie 2009 in urma restructurarilor am ramas fara servici pana in luna martie ... (vezi toată discuția)