avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara In urma unui accident in Ungaria, mi a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara In urma unui accident in Ungaria, mi a venit acasa ...

Buna seara
In urma unui accident in ungaria, mi a venit acasa un plic cu o înștiințare despre cazul meu ca ar fi predat cazul la politie, deoarece e vorba de vatamare cu ingrijiri peste 8 zile.
Va rog sa ma ajutati cu informații despre ce am de facut acum, la ce sa ma astept. Chiar nu stiu de unde au scos treaba cu ingrijirea de 8 zile.
Ce am de facut? Sa astept? Înștiințarea primita e in limba maghiara. Deci , trebuie sa ma descurc?
Mulțumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 21:17, 5 Aprilie 2024
Cel mai indicat ar fi sa contactati un avocat din Ungaria ce stie si limba romana. Aici nu discutam ce prevede codul rutier maghiar.
Un Ungaria peste 8 zile de îngrijiri medicale este caz penal, față de noi, cu peste 90 zile. Vă pot ajuta cu sfaturi, gratuit, dacă mă contactați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am facut un accident rutier din cauza neatenției ... antonia30 antonia30 Bună ziua,am facut un accident rutier din cauza neatenției în Ungaria în urma cu câțiva ani și eu am fost vinovată,în urma accidentului o persoană a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ungaria fofolea fofolea Bună Ziua mă numesc Necula C în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria ,un cetățean maghiar a accosat cu partea dreaptă un cerb după care a ... (vezi toată discuția)
Accident cu minori valentina85 valentina85 Fetita mea a fost implicata anul trecut intr-un accident rutier Era in masina surorii mele iar un nene a intrat pe rosu a lovit si apoi a si fugit de la locul ... (vezi toată discuția)