avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhivă SC TRANSPORTURI AUTO CONTRANS SA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhivă SC TRANSPORTURI AUTO CONTRANS SA (I.T.A.Comerciale București - Autobaza 4 Transcom)

Bună ziua,
Are cineva cunoștință unde se află Arhiva Societății SC TRANSPORTURI AUTO CONTRANS SA (denumită anterior anilor 1991 I.T.A.Comerciale București - Autobaza 4 Transcom). Exclus Arhivele Naționale București, ONRC, ITM, Casa pensiilor.

Sau poate cunoașteți pe cineva care a lucrat și a obținut adeverință sau cunoaște situația societății (datele ultimilor directori/ a lichidatorului/ alte informații).

Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 15 Septembrie 2025
In acest caz, nu prea aveti cum sa mai gasiti arhiva in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)
Pentru recalcularea pensiilor de unde se obțin adeverințe dacă ... aser aser Pentru Recalcularea pensiilor de unde se obțin adeverințe dacă unitatea în care am lucrat nu mai există ? Mulțumesc (vezi toată discuția)