avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În cepand cu 1 ianuarie m-am incadrat în baremul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În cepand cu 1 ianuarie m-am incadrat în baremul stabilit pt ...

În cepand cu 1 ianuarie m-am incadrat în baremul stabilit pt ajutorul social de 250lei pe card social,cardul l-am primit la sfârșit de februarie ca asa au "reusit" cei de la up romania sa le distribuie sau mai exact sa le fabrice...asa ca cei 250 lei dați de guvern în februarie nu au intrat...știe cineva dacă se vor da la prima alimentare de card din aprilie si cei din urma? Având în vedere ca eu aveam dreptul sa ii primesc...mulțumesc mult pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 7 Aprilie 2024
Dacă aveți card și nu este încărcat, puteti suna la 031.9268.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, vreau sa va pun o întrebare în legătură cu alimentarea cardului de alimente. Sunt pensionară am ieșit la pensie anticipat parțial cu data de ... (vezi toată discuția)
Din 250 lei de pe cardul de alimente scad mereu ce cumpăr CYBORG CYBORG Bună seara! Deoarece nu îmi răspunde nimeni pe mail-ba nu răspund cei de la Edenred, ba e linkul defect etc,doar trăim în România, de ce mă mir- la ... (vezi toată discuția)