avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a suspendat permisul pe 60 zile pe motiv ca nu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a suspendat permisul pe 60 zile pe motiv ca nu am acordat ...

Mi s-a suspendat permisul pe 60 zile pe motiv ca nu am acordat prioritate in sensul giratoriu.In momentul cand am intrat in sensul giratoriu era liber iar poliția era la distanță de peste 300 metri până a intra in sensul giratoriu după ce am ieșit m-au oprit au spus ca nu le-am acordat prioritate nu aveau nici un semnal acustic pornit mi-au reținut permisul pe 60 zile și avertisment spunându-mi ca nu sunt așa multe mașini in trafic . Dovada este data de pe 07 până pe 22 aprilie cum se calculează ca mie îmi reies 16 zile .Ps dacă nu le acordăm prioritate mă intersectăm în sens nicidecum să fie o distanță atât de mare
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 11:27, 7 Aprilie 2024
22 - 7 =15
Puteți depune plângere contravențională , la judecătoria de care aparțineți, împotriva PV , dacă aveți cum sa probați (martor, camere în zona, etc). că nu v-ați intersectat cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună,mi sa reținut permisul de conducere pe motiv ca nu am ... Lukacsctin Lukacsctin Bună,mi sa reținut permisul de conducere pe motiv ca nu am dat prioritate de trecere autospecialei de politie în sensul giratoriu,menționez ca nu era în ... (vezi toată discuția)
Amenda sens giratoriu Ramy2u Ramy2u Buna, Pe 03.01.2013 am fost amendata de Politia rutiera Pitesti cu 280 lei + suspendare permis 30 zile. Ideea este ca nu am acordat prioritatea politistilor ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal rutiera Dannyytiesto Dannyytiesto Ma deplasam cu autoutilitara în oraș la o oră de vârf a traficului! Pe aceasta strada este montat un semafor pentru pietoni după care la aproximativ 50-60 ... (vezi toată discuția)