avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am depus dosarul la DGASP pentru un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am depus dosarul la DGASP pentru un post vacant de ...

Buna ziua,

Am depus dosarul la DGASP pentru un post vacant de asistent social, mentionez ca anterior am depus dosarul pentru obținerea avizului de exercitare a profesiei de asistent social, iar la dosarul pentru concursul organizat de DGASPC am depus o adeverinta eliberata de Colegiul Asistentilor Sociali-cu specificatia ca sunt in curs de avizare.
Sedinta de avizare a Colegiul Asistentilor Sociali are loc in perioada desfasurarii concursului pentru postul vacant, deci voi intra in posesia avizului pana la finalizarea concursului DGASPC, doar ca DGASPC a spus ca imi vor respinge dosarul de inscriere, deoarece nu detin acest aviz.
De la Colegiul Asistentilor Sociali mi s-a comunicat ca sunt institutii care accepta dosarul de concurs, dar depinde de institutii (mi-a exemplificat ca penitenciarele si spitalul accepta).
Ce as putea face ca DGASP sa imi admita dosarul de concurs, iar pana la finalizarea concursului sa aduc si avizul? Exista o baza legala?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 9 Aprilie 2024
Nu exista nicio baza legala pentru ce doriti dvs ...incercati o audienta la conducerea DGASP
Intrebam de baza legala avand in vedere ca unele institutii accepta si dosare ale candidatilor in curs de avizare, mai ales ca postul este debutant/fara experienta, iar pentru avizare, la fel, nu este nevoie de experienta.

Multumesc!
Nu există nici un articol de lege care să facă referire la ce ați întrebat dumneavoastră.
Baza legala = procedura operationala privind organizarea concursului adoptata la nivelul acelui DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Derogare pentru concurs funcție publică Magbd Magbd O instituție publică a organizat, începând din iarna, aproape în fiecare lună, concurs pentru ocuparea funcției publice de consilier asistent. ... (vezi toată discuția)
Doua functii in aceiasi institutie publica sergiu_vlad87 sergiu_vlad87 Buna. Am nevoie de o lamurire. Sunt angajat al unei primarii, iar de ceva vreme fac si munca unui coleg al carui contract de munca este suspendat deoarece se ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)