avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua tuturor! O intrebare, va rog. O firma in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua tuturor! O intrebare, va rog. O firma in functiune, ...

Buna ziua tuturor! O intrebare, va rog. O firma in functiune, de fapt, in redresare/revenire, ramasa acum doar cu 2 angajati, nepermitandu-si deocamdata alt angajat, este obligata sa predea arhiva la Arhivele Nationale? Ori, unei firme de arhivare, sa scape de aceasta problema. Candva firma a avut foarte multi angajati, care mai vin dupa adeverinte. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 10:53, 10 Aprilie 2024
Se pot preda, pe bază de contract, operatorilor economici autorizați în prestarea de servicii arhivistice.
Va multumesc. Stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare arhiva societate comerciala MariaW MariaW Buna ziua, Societatea la care care lucrez a preluat Intreprinderea de Valorificare a Plantelor si Cerealelor si implicit arhiva acestei. Putem preda aceasta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj incompleta MihaelaVlad10 MihaelaVlad10 o persoana a lucrat la o societate timp de doi ani, apoi a lucrat la o alta societate care l-a trimis in somaj. la a doua societate nu are un an complet, asa ... (vezi toată discuția)
Arhivare documente contabile huleaclaudia huleaclaudia In caz de incetare a activitatii unui SRL, situatiile financiare anuale, precum si registrele contabile se predau la arhivele statului? (vezi toată discuția)