avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului de ambele parti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului de ambele parti

Bună ziua. Astazi am fost implicat astăzi intr-un accident. Un pieton ce traversa pe culoarea roșie a semaforului a băgat piciorul la roata spate a masinii, eveniment pe care eu nu l-am simțit ca atare. M-am uitat în oglinda, pietonul si-a continuat deplasarea în ritm alert către trotuar și fiecare si- a văzut de drum. Peste o ora pietonul a ajuns la spital unde autoritățile s-au autosesizat. Mentionez ca in masina nu s-a auzit absolut nimic si caroseria nu are urme peste urmele de praf. Am rămas fără permis și cu dosar penal pentru parasirea locului accidentului dar în dosar am statut de martor. Cum considerați ca s-ar termina un astfel de dosar ?
Cel mai recent răspuns: mihai.palalae , utilizator 02:05, 11 Aprilie 2024
Daca veti fi trimis in judecata si gasit vinovat si nu aveti alte antecedente, o sa fiti condamnat la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ar trebui să apelați la serviciile unui avocat
Ma interesează ce șanse sunt sa fiu gasit vinovat. Polițistul a zis ca pe filmarea din intersecție nu este concludent ce s-a intamplat. Pe masina nu se vede nimic. Pietonul a trecut pe rosu și nu a existat un contact temeinic cu masina. Mentionez ca lucrez ca șofer de peste 6 ani si singura amenda este pentru nepurtarea centurii de siguranță acum aproape 5 ani
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza unui pieton care a traversat pe culoarea rosie stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Un membru al familiei a fost implicat intr-un accident auto si as dori sa stiu cum pot repara masina pe banii pietonului sau daca exista o alta ... (vezi toată discuția)
Decedat in accident din propria vina AndreeaGeorgi AndreeaGeorgi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: in urma cu cateva zile, prietenul meu a fost implicat intr-un accident - intr-o intersectie, in ... (vezi toată discuția)