avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... echivalare functii publice specifice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

echivalare functii publice specifice

in ce conditii pot obtine avizul ANFP pt echivalarea unei functii publice generale cu o functie publica specifica? Legea spune ca se pot echivala functiile publice specifice cu functiile generale, dar invers nu este posibil?
Concret am un functionar public expert principal care vrea sa treaca prin echivalare pe functia specifica de comisar.Cum procedez?

Alte discuții în legătură

Art. 7 din legea nr. 188/1999 gabelex gabelex Imi puteti spune si mie va rog cum interpretati acest articol? (4) Echivalarea funcţiilor publice specifice cu funcţiile publice generale, în ... (vezi toată discuția)
Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)